Localització

On es fa el BeSwing?

El BeSwing es fa en un camp de pomes del nucli urbà de Pelacalç, que pertany al municipi de Ventalló, al bellmig de l’Empordanet a tansols 6 km de l’Escala.

Carrer remenses 17472 Ventalló
(Entre Viladamat i Pelacalç)
Lat      42.143777
Long   3.073446

Com hi puc arribar?

EN COTXE: Opció més recomanada. A l’Empordà no abunda el transport públic, així que tenir un cotxe o una moto ens facilita la vida moltissim!

EN TREN: les estacions gran més properes són GIRONA o FIGUERES (AVE i Central). Des de l’Estació de Girona o de Figueres Central es pot agafar un tren de Rodalies renfe i arribar fins a SANT MIQUEL DE FLUVIÀ. Lèstació està relativament a prop, però NO per anar a peu. Aquí haureu d’agafar un taxi. El telèfon del taxista que treballa en aquesta zona és el 625619120 o el mail és info@taxisgomis.com.

Si arribeu a FIGUERES amb AVE, haureu d’agafar un taxi o un bus que us porti a Figueres Central i agafar el tren cap a Sant Miquel de Fluvià.

EN AVIÓ: si arribeu a l’aeroport de GIRONA tansols heu d’agafar un transfer sins a Girona ciutat i buscar l’Estació de tren.

Si arribeu a BARCELONA (T1, T2), haureu d’agafar el tren shuttle fins a Barcelona Sants i allà anar fins a Girona en tren.

Anuncios