Localització

On es fa el BeSwing?

mapa catalunya.png

El BeSwing es fa en un camp de pomes del nucli urbà de Pelacalç, que pertany al municipi de Ventalló, al bellmig de l’Empordanet a tansols 6 km de l’Escala.

Carrer remenses 17472 Ventalló
(Entre Viladamat i Pelacalç)
Lat      42.143777
Long   3.073446

Com hi puc arribar?

EN COTXE: Opció més recomanada. A l’Empordà no abunda el transport públic, així que tenir un cotxe o una moto ens facilita la vida moltissim!

EN TREN: les estacions gran més properes són GIRONA o FIGUERES (AVE i Central). Des de l’Estació de Girona o de Figueres Central es pot agafar un tren de Rodalies renfe i arribar fins a SANT MIQUEL DE FLUVIÀ. Lèstació està relativament a prop, però NO per anar a peu. Aquí haureu d’agafar un taxi. El telèfon del taxista que treballa en aquesta zona és el 625619120 o el mail és info@taxisgomis.com.

Si arribeu a FIGUERES amb AVE, haureu d’agafar un taxi o un bus que us porti a Figueres Central i agafar el tren cap a Sant Miquel de Fluvià.

EN AVIÓ: si arribeu a l’aeroport de GIRONA tansols heu d’agafar un transfer sins a Girona ciutat i buscar l’Estació de tren.

Si arribeu a BARCELONA (T1, T2), haureu d’agafar el tren shuttle fins a Barcelona Sants i allà anar fins a Girona en tren.

Anuncios